BARCELONA'YA POTANSİYELLİ TÜRK

 BARCELONA'YA POTANSİYELLİ TÜRK

Birçok transferi önceden paylaşan, bildiren Türk muhabir Gökmen Özcan İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla Rapid Wien forması giyen 17 yaşındaki Türk asıllı Avusturalya'lı futbolcu Yusuf Demir'in Barcelona'ya transfer olacağını bildirdi. Bizde bugün Yusuf Demir'i biraz da olsa analiz edeceğiz.

Yusuf Avusturya'nın wien kentinde doğdu. Doğdu bölgenin takımı Rapid Wien altyapısında futbola başladı. Yusuf 17 yaşında olmasına rağmen 5 mil. euro gibi bir transfer değeri bulunuyor. Bu sezon ki istatistikleri;



Kısa Analizi : Top sürmesi, topu taşıması çok iyi tam bir 10 numara oyuncusu günümüzde bu mevki pek fazla tercih edilmese de çok önemli bir mevki ve çok iyi bir tekniğe sahip buda onun en büyük artısı. Şöyle bir yanı var çalım yeteneği de var ancak bazen çok fazla ayağında topu tutabiliyor bu eksiğini tam bu yaşlarında geliştirebilir. Son olarakta bitiriciliği de o yaşta ki bir futbolcunun çok fazla üzerinde Barcelona'ya giderek çok büyük bir atılım yapmış olur umarım FCB'de başarılı olur. Rapid Wien'de Melih İbrahimoğlu ve Mustafa Koçyiğit gib yetenekli, potansiyelli Türk oyuncular da var zaten daha önce Wien'den Mert Müldür'de yıldızını parlatarak Sassoula'ya transfer olmuştu.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar