MAME DİOUF HAKKINDA BİLİNMEYEN 7 GERÇEK

MAME DİOUF HAKKINDA BİLİNMEYEN 7 GERÇEK

Hatayspor'un 33 yaşında ki Senegal'li golcüsü son oynanan Galatasaray maçında da adından söz ettirdi. Diouf kariyerinde çok önemli takımlarda oynadı; Molde, Manchester United, Hannover, Stoke City, Blackburn. Şimdi Mame Biram Diouf hakkında bilinmeyen 7 gerçekten bahsedeceğiz.

*Diouf'un çocukken oynayacağı ne topu ne de sahsı varmış hatta ayakkabısı bile yokmuş. Çoğu Senagal'li forvetlerin iyi olmasının sebebini bu nedenlere bağlıyor.
Mame Diouf'un Manchester United günlerinden

*ASC Diaraf'ta oynarken Molde yetkilileri takımda ki başka oyuncuyu izlemeye gelmelerine rağmen Diouf'u beğenmişler ve transfer etmişler. Diouf ise bunu sonradan öğrenmiş.
Diouf'un Molde günlerinden
*Diouf 30 dakikada 4 gol attığı Molde-Brann maçını asla unutamıyor. O maç hakkında ise; ''4.golden sonra tabelada maçın sonu olduğunu düşünüyordum ama dakika daha 30'muş!''

*Unutamadığı bir diğer maç aslında gol ise  Hannover döneminden Schalke-Hannover maçı. O maç 5-4 Schalke üstünlüğü ile tamamlanmıştı. Diouf o maçta 90. dakikada attığı röveşata golünü '' içgüdüsel duygularımın tavan yapıp o cesareti yakalayarak attım'' diyor.
Diouf'un Hannover günlerinden
*2015'te ki 2000'den fazla kişinin öldüğü Haç İzdihamı'nda annesini kaybediyor ve 15/16 sezonundan sonraki kariyer düşüşünün sebebi olarak görüyor.
Diouf''un Stoke City günlerinden
*Diouf Türkiye transferini bir meydan okuma olarak görüyor ve başka takımların transfer taleplerine rağmen Hatayspor'u bilerek seçtiğini söylüyor.

*Künefe hakkında; ''Çok, çok iyi bir tatlı. Masaya künefe geldiğinde yerime değiştiriyorum çünkü çok tatlı ama bir o kadar da güzel'' ifadelerini kullanıyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar